برای محافظت از موتورسیکلت خود گام به گام با دانشجو کیت همراه شوید و با ساخت این کیت دزدگیر موتورسیکلت خود را داشته باشید. با اتصال یک کیت آژیر به آن در صورت تکان خوردن موتور، آژیر به صدا در می آید.از این گجت برای محافظت از وسیله نقلیه خود می توانید استفاده کنید. با کوچکترین تکان یا حرکت ، مدار سوئیچ نموده و خروجی به حالت ON در می آید که بایستی به یک آژیر وصل شود. ولتاژ کار مدار 6 تا 12 ولت و مناسب هر نوع موتور سیکلت می باشد. این گجت برای جلوگیری از سرقت موتور سیکلت طراحی شده است با اتصال دادن یک کیت آژیر به خروجی مدار اگر موتور شما تکان بخورد با لرزش سنسور، بیزر دستگاه عمل نموده و آژیر به صدا میافتد. با پتانسیومتر میتوان میزان لرزش و در حقیقت حساسیت مدار را تغییر داد. بیزر را به یک قسمت از بدنه موتور بچسبانید و کیت را در محل مناسبی قرار دهید.
برای آژیر نیز می توانید از آژیر سه صدا و یا آژیر و بلندگوی پلیس استفاده کنید.
محتویات بسته :
1- مجموعه فیبر مسی و قطعات الکترونیکی
2- جزوه راهنمای استفاده از کیت
3- کارت محصول
4- لوازم جانبی
مزایای محصول:
- در این مجموعه کلیه قطعات کیت به همراه سیم قلع جهت لحیم کاری و فیبر مدار چاپی قرار دارند.
- کتابچه ی راهنمای این محصول به صورت جزوه ای چاپ و صحافی شده در اختیار شما است. از مراحل اولیه شناسایی قطعات، نحوه ساخت کیت تا مراحل راه اندازی آن توضیحات کاملی شرح داده شده است. همچنین درباره چگونگی لحیم کاری و دستورالعمل صحیح کار کردن با هویه نیز آموزش خواهید دید.
در بخشی دیگر، مرحله ای برای دوستانی که نیاز به راهنمایی بیشتری در راه اندازی دارند توضیحاتی با عنوان عیب یابی در نظر گرفته شده است. همینطور نمای شماتیک فنی مدار به همراه اطلاعات کامل تخصصی برای علاقمندان نوشته گردیده است
- در داخل کارت محصول که تشکیل دهنده ی قسمتی از بسته بندی محصول است ، با فهرست دیگر محصولات الکترونیک دانشجو و راه های تماس با ما آشنا خواهید شد.
- لوازم مورد نیاز دیگری برای راه اندازی کیت، از جمله: رله ، سیم افشان ، در بسته بندی قرار داده شده است
- الکترونیک دانشجو تولید کننده گجت های آموزشی. با این گجت علاوه بر آموزش الکترونیک چگونگی کار کرد گجت های لمسی را خواهید آموخت
شرح تخصصی عملکرد مدار :
قسمت اصلی مدار دزدگیر را آی سی lM358 تشکیل میدهد. ایتن آی سی از دو اپ امپ (تقویت کننده عملیاتی) تشکیل شده و جریان مصرفی آن بسیار پایین و در حدود nA است. D3 و R3 ولتاژ تغذیه آی سی را تأمین میکنند و C2 آنرا تا حد لازم رگوله میکند. ولتاژ پایههای 3 و 6 ثابت و برابر 0.6 V است.
بنابراین وقتیکه سنسور عمل میکند جریان عبوری از C1 و Pot باعث افت ولتاژ روی پایه 2 میشود. هنگامیکه ولتاژ پایه 2 از پایه 3 کمتر میگردد خروجی آپ امپ یعنی پایه 1، High شده ولتاژ پایه 5 آپ امپ بعدی نیز بالا رفته و به همین ترتیب باعث High شدن پایه 7 یعنی خروجی آپ امپ میشود.
در این حالت بیس ترانزیستور (BC547) T2 به 0.7 V میرسد و ONT2 میگردد در نتیجه ولتاژ 1میتر (VE) ترانزیستور T1 از بیس آن به اندازه 0.7 V بیشتر شده و T1 نیز روشن میشود. بنابراین کلکتور آن که خروجی مدار (تغذیه آژیر) است به Vcc متصل شده و میتواند مدار آژیر یا هر مدار دیگر را تغذیه کند.
تنظیم زمان آژیر به مقدار C1 و POT بستگی دارد یعنی هر چه مقدار اهم و ظرفیت آنها را بالا ببریم زمان بیشتری برای آژیر خواهیم داشت.
مشخصات
- تعداد قطعات
- 18
- ابعاد فیبر
- 5.6 * 3
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- 12 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- استخوانی تک رو با ذخامت 1.5 میلیمتر
- چاپ مس
- دارای چاپ سبز
- آموزش ساخت
- دارای دفترچه آموزش