برد ARM دیسکاوری Discovery STM429 با نمایشگر تاچ
برد 32F429I با نام تجاری Discovery دارای عملکرد منحصربه فرد در بین میکروکنترلر های سری STM32 F4 می باشد. با استفاده از برد 32F429 می توانید اپلیکیشن های دلخواهتان را توسعه و بهینه کنید.
برد دیسکاوری هر نوع امکانی را برای راه اندازی سریع توسط تازه کارها و حتی حرفه ای ها نیاز باشد، دارا می باشد. از امکانات بارز این برد ال سی دی QVGA TFT و حافظه خارجی SDRAM با ظرفیت 64-Mbit می باشد.
یکی از مهم ترین ارکان کارایی در بردهایی که دارای حافظه داخلی هستند، قابلیت آن ها برای به روز رسانی فریمور درونی می باشد. برد دیسکاوری STM429 امکان به روز رسانی پلت فرم نرم افزاری اش را دارد. یکی از نکات بسیار مهم برد های STM32 سری F4 راه اندازی اپلیکیشن های مختص کاربر می باشد که به روش های مختلفی می توانند پلت فرم این برد را به روزرسانی کنند.DigiSpark
آموزش برنامهریزی برد دیسکاوری stm32f4 با UART
دستگاههای STM32F4 دارای قابلیتهای بسیار جالب و خوبی هستند. آنها را میتوان تنها با یک تبدیل یو اس بی به UART برنامهریزی کرد. هر دستگاه دارای یک بوتلودر داخلی است که از برنامه نویسی UART پشتیبانی میکند. این یک روش خیلی خوب برای برد های دیسکاوری نیست زیرا این برد ها یک روش بهتر و سریعتر برای اینکار دارند و آن هم st-link است. اما اگر شما روی برد شخصی خودتان کار کنید این راه حل خوب به نظر میرسد در غیر این صورت همان روش اول بهتر است.
در این آموزش ما به شما یاد خواهیم داد که چگونه یک دستگاه را با تبدیل یو اس بی بهUART برنامهریزی کنیم. ما از تبدیل FTDI دست ساز خودمان در اینجا استفاده میکنیم
این روش روی همهی برد های STM32F4 (دیسکاوری – نوکلئو ) کارخواهد کرد همچنین اگر یک برد دست ساز شخصی هم داشته باشید میتوانید از این روش بهره ببرید.
آموزش استفاده از printf برای stm32f4
اگر شما بتوانید فقط از printf در دستورات خروجی خود به صورت مستقیم بر روی USART یاlcd و چیزهای دیگر استفاده کنید بسیار عالی است. شما با ARMc میتوانید این کار را انجام دهید. فقط نیاز به پیادهسازی یک سری چیزها دارید و پس از آن آماده برای کار هستید.
کتابخانه جدید استودیو در اینجا قرار داده شده است .
برای فعال کردن قابلیت printf ابتدا نیاز دارید تا یک ساختار FILE _ _ این ساختار از این به بعد ساختار file خطاب خواهد شد. تنها میتواند یک پارامتر ساختگی داشته باشد. اما باید ساخته شود چرا که شما نیاز به یک نشانگر برای ساختار دارید. حال باید برای خود یکی از این نشانگر ها بنویسید؛ من برای خودم یکی از آنها را در زیر نوشتهام.
آموزش پیادهسازی کتابخانه ۴۱-STDIO برای stm32f4
پس از آنکه آموزش استفاده از printf را برای stm32f4 قرار دادیم. به این نتیجه رسیدیم که یک کتابخانه برای printf و تابع های دیگری که اطلاعات را خروجی میگیرند بنویسیم. این کتابخانه به شما اجازه میدهد تا به صورت ساده از خروجی های نامحدودی از استریم ها بهره ببرید. ولی فقط یکی از آنها را میتوان برای استفاده با prinft استفاده کرد. و بقیه آنها را در نهایت میتوانید با تابعی مثلfprintf استفاده کنید.
کتابخانه
ویژگیها :
– خروجی رشتهها با printf و دیگر تابع ها مانند fprintf
– هر تابع قابلیت خروجی اطلاعات برای استریم کردن را دارد
– استریم های نامحدود برای خروجی میتوان استفاده کرد
– پشتیبانی از خواندن با ورودی استاندارد stdin به صورت استریم یا …
نیازمندی ها :
cmsis
stm32f4xx
tm
فرمت خروجی :
با توجه به کتابخانه stdio مخصوصARM شما میتوانید printf یا هر تابع خروجی استریمی را استفاده کنید. انواع این خروجی های ممکن در سایت رسمی ARM آمده است
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده صنعتی
- تعداد قطعات
- 151 عدد قطعات SMD
- ابعاد فیبر
- 12 * 6.5 سانتی متر
- سطح تجربه مورد نیاز
- نیمه حرفه ای
- ولتاژ مورد نياز
- 3 یا 5 ولت DC
- فیبر مدار چاپی
- فایبر گلاس دو رو متالیزه
- چاپ مس
- دارای چاپ سبز دو رو
- تعداد پایه ها
- 134 پایه به صورت پین هدر
- اقلام همراه محصول
- ال سی دی 2.4 اینچی QVGA TFT نصب شده روی برد
- ترتیب پایه ها
- از روی برد مشخص شده اند
- سازنده
- ST Discovery
- فرکانس
- 180 MHz
- نوع کانکتور
- Mini USB و پین هدر
- معماری پردازنده
- میکرو ARM
- سنسور
- L3GD20, ST MEMS تشخیص حرکت سه محوره با خروجی دیجیتال
- تعداد جاپر
- 5 عدد
- نوع LCD
- QVGA TFT