باتری 8000mAh لیتیوم پلیمر Li-Po 3.7V تک سل 1160100
باتری لیتیوم پلیمر 8000mAh Li-Po 3.7V تک سل
در طراحی سیستم های قابل حمل و یا گجت های هوشمند، باتری ها نقشی اساسی در تامین تغذیه دارند. یکی از مهم ترین نوع باتری ها، باتری لیتیم پلیمر هستند. این باتری ها با ابعاد کوچک، ظرفیت بالا و وزن سبک، یکی از مهم ترین انتخاب ها در تامین تغذیه سیستم های هوشمند و قابل حمل به شمار می روند. باتری های لیتیم پلیمر تک سلول دارای ولتاژی در حدود 3.4 الی 4.2 هستند. به کمک این باتری می توانید ماژول های و بردهای مختلف را تغذیه کنید. به عنوان مثال با کاهش ولتاژ باتری به کمک کاهنده LM2596 شما می توانید گجت های هوشمندی نظیر پالس اکسی متر بسازید. همچنین به کمک این ماژول و با رعایت الزامات خاصی، شما می توانید دستگاه دیتالاگر پرتابل بسازید.
باتری لیتیوم پلیمری مخصوص رباتیک با قابلیت جریان دهی یکنواخت میباشد. این باتری LI-PO دارای کنترل شارژ داخلی است که پس از پر شدن باتری، جریان برق را قطع میکند. همچنین این باتری مناسب برای تامین انرژی در بردهای MCU پروژه اینترنت اشیاست. برای شارژ به صورت تک سلول نیازی به مدار کنترل شارژ نمیباشد. این باتری دارای کنترل شارژ داخلی است. همچنین لازم است که با منبع تغذیه حداکثر 5 ولت شارژ شود. در کنار این موارد، این باتری از ظرفیت 8000 میلی آمپری جهت تامین بار مورد نیاز در خروجی برخوردار است.
مشخصات فنی و ویژگی های کلی باتری لیتیوم پلیمر Li-Po 3.7V 8000mAh
-
استفاده آسان و سریع، بدون نیاز به لوازم جانبی
-
قابلیت تحویل تا 8000 میلی آمپر بار به خروجی
-
دارای ابعاد کوچک و در اندازه 100X60X11mm
-
دارای ولتاژ در بازه 3.4 در حالت تخلیه کامل الی 4.2 به صورت شارژ کامل
کاربردها باتری لیتیوم پلیمر Li-Po 3.7V 8000mAh تک سل
-
طراحی و پیاده سازی گجت های هوشمند
-
طراحی و پیاده سازی سیستم های پهپادی
-
طراحی و پیاده سازی دستگاه های قابل حمل
آموزش شماره 1: افزایش ولتاژ باتری های لیتیومی جهت تغذیه با ماژول XL6009
آموزش شماره 2: ساخت دستگاه پالس اکسی متر با ESP8266 به همراه نمایش ضربان قلب
آموزش شماره 3: طراحی و پیاده سازی دیتالاگر پرتابل با تغذیه باتری لیتیمی
دستگاه های دیتالاگر یکی از مهم ترین ابزارها در صنعت و پروژه های مختلف به شمار می روند. به کمک این دستگاه ها می توان مقادیر مختلف نظیر دما، رطوبت، شدت نور و…. را در حافظه ها ذخیره نمود. برای ذخیره سازی داده ها می توان از کارت های حافظه SD بهره برد. از آنجاییکه این کارت ها در سیستم عامل های مختلف نظیر ویندوز مورد پشتیبانی هستند، بنابراین می توان داده ها را به سادگی در کامپیوتر، نمایش داد. از طرف دیگر، از آنجاییکه امکان ذخیره سازی داده ها توسط آردوینو به فرمت فایل اکسل وجود دارد، بنابراین به سادگی می توان داده های مورد نظر را به صورت نمودارهای مختلف، ترسیم کرده و مورد ارزیابی و تحلیل قرار داد. در این آموزش، به کمک برد آردوینو UNO و باتری لیتیمی، به طراحی و پیاده سازی یک دستگاه دیتالاگر پرتابل می پردازیم. در این پروژه، دما و رطوبت از طریق سنسور DHT11 اندازه گیری می شود. سپس به کمک ماژول کارت SD، داده ها را در حافظه SD ذخیره می کنیم. پیشتر در رابطه با تغذیه سیستم های مختلف به کمک باتری لیتیمی، آموزشی در دیجی اسپارک منتشر شده است. این آموزش را با کلیک بر روی این لینک، می توانید دنبال کنید. در این پروژه نیز، برد اردوینو و سایر تجهیزات را از طریق باتری لیتیمی تغذیه می کنیم. بدین ترتیب، به کمک این آموزش می توانیم یک دستگاه دیتالاگر با قابلیت حمل(پرتابل)، بسازیم.
مشخصات
- کاربری
- مناسب برای استفاده شخصی
- سطح تجربه مورد نیاز
- پیشرفته
- ابعاد
- 11 60 100 میلی متر
- ولتاژ ورودی
- 3.7 ولت
- ظرفیت
- 8000 میلی آمپر
- باتری
- باتری لیتیوم پلمیری
- تعداد سل های باتری
- تک سل
- نوع باتری
- لیتیوم پلیمر - LI-PO