هیچ محصولی وجود ندارد
کنترل ورود وخروج منزل کاری پرهزینه و سخت هست .این کنترل توسط دزدگیر و افراد متخصص امکان پذیر خواهد بود .ولی اگر شما علاقه مند هستید که خودتان متخصص اینکار شوید پیشنهادی برای شما داریم.شما با ساخت یک دزدگیر نوری و راه اندازی آن توانسته اید کنترل ورود و خروج منزلتان را به راحتی در دست بگیرید .
این کیت مجهز به یک فتوسل (فتوسل یک مقاومت حساس به نور است، که با تغییر شدت نور، ظرفیت مقاومتی اش تغییر می کند.)حساس به نور است. تا هنگامیکه چیزی مانع تابش نور بر روی فوتوسل نشده کیت ساکت است. با عبور کسی از میدان شعاع نوری کیت دزدگیر نوری، جریان نورانی قطع می شود و درنتیجه کیت عمل کرده و صدای آژیر را پخش می کند. از کیت دزدگیر نوری میتوانید برای با خبر شدن از ورود کسی جلوی در ورودی استفاده کنید.
چگونگی اتصال به موزیکال
اگر بخواهید به جای صدای آژیر هنگام کار کیت از بلندگو صدای موزیک یا دینگ دانگ بشنوید کافی است یک کیت موزیکال یا دینگ دانگ را به آن وصل کنید.
کیت دزدگیر نوری توانایی اتصال به رله را دارد
در صورتی که نور تابیده شده به فتوسل قطع بشود یا شخصی از جلوی سنسور عبور کند، رله کلید کرده (رله نوعی کلید الکتریکی سریع یا بیدرنگ است که با هدایت یک مدار الکتریکی دیگر باز و بسته میشود. روش کنترل باز و بسته شدن این کلید الکتریکی به صورتهای مختلف مکانیکی، حرارتی، مغناطیسی، الکترو استاتیک و... میباشد)و کیت موزیکال شروع به نواختن آهنگ مینماید.
1- مجموعه فیبر مسی و قطعات الکترونیکی
2- جزوه راهنمای استفاده از کیت
3- کارت محصول
4- لوازم جانبی
در بخشی دیگر، مرحله ای برای دوستانی که نیاز به راهنمایی بیشتری در راه اندازی دارند توضیحاتی با عنوان عیب یابی در نظر گرفته شده است. همینطور نمای شماتیک فنی مدار به همراه اطلاعات کامل تخصصی برای علاقمندان نوشته گردیده است
در مدار دزدگیر نوری سه ترانزیستور بکار رفته که دو عدد آن از نوع منفی (NPN) و یک عدد آن مثبت (PNP) میباشد. ترانزیستورهای T2 و T3 به همراه R4, R3, C3 مدار نوسان ساز صوتی را تشکیل میدهند. با اتصال تغذیه مدار فرکانسهای مختلفی در مدار القاء میشود که این فرکانسها از طریق R3 به بیس T2 اعمال میگردد و پس از یک مرحله تقویت جهت تقویت نهایی به بیس T3 (تنها ترانزیستور مثبت مدار) تزریق میشود (پایه های ترانزیستور را امیتر (Emitter) ، بیس (Base) و کلکتور (Collector) می نامند که امیتر را با حرف E ، بیس را با حرف B و کلکتور را با حرف C نمایش می دهند) .
در این مرحله کلیه فرکانسها تقویت شده بر روی کلکتور T3 از بین میرود و فقط فرکانسی که C3 آن از طریق R3 مجدداً بر روی بیس T2 فیدبک میکند (برگشت میدهد ) باقی میماند. این حالت (نوسان سازی مدار) تا اتصال تغذیه و فعال بودن ترانزیستورها ادامه مییابد. اگر ولتاژ بیس T2 کم شود این ترانزیستور از حالت فعال خارج میشود و مدار نوسان ساز از کار افتاده صدایی از بلندگو شنیده نمیشود. کم کردن ولتاژ بیس T2 از طریق به اشباع بردن T1 انجام میشود.
این ترانزیستور در حالت عادی (وقتی نور روی سلول فتورزیستانس (مقاومت نوری) میتابد) در حالت اشباع است زیرا مقاومت سلول فتورزیستانس کم بوده و جریان بیس در حداکثر خود میباشد. با قطع شدن نور مقاومت سلول فتورزیستانس زیاد شده و جریان بیس T1 کم میشود. این عمل باعث میشود که ولتاژ کلکتور T1 که ولتاژ بیس T2 نیز میباشد به سرعت بالا رفته و T2 در حالت فعال قرار گیرد.
در نتیجه صدای نوسانات تقویت شده از طریق بلندگو شنیده شود. C1 و C2 فرکانسهای مزاحم مدار را حذف نموده و از تقویت آنها جلوگیری میکنند. مقاومت R4 از صفر شدن دامنه فرکانسی که توسط C3 فیدبک میشود جلوگیری میکند. در صورت اتصال رله به مدار (REL) یک عدد دیود سیلیکون در قسمت D قرار میگیرد که این دیود از برگشت ولتاژهای القایی بوبین رله(بوبین یا پیچه یا سولنویید عبارت است از سیم طویلی که به طورمنظم به صورت مارپیچ منظمی پیچیده شده است ) به مدار جلوگیری مینماید. مقاومت R3 به دنبال سلول فتورزیستانس و مقاومت R1 تأمین کننده ولتاژ بیس T1 و R3 ولتاژ کلکتور T1 به همراه مقاومت R2 ولتاژ T2 را نیز تأمین میکند.
سلام وقتی نور قطع بشود چند ٍثانیه بوق میزند؟
درود بر شما
کیت دزدگیر نوری برای بوق زدن زمان ندارد و به محض اینکه نور از روی فتوسل قطع شود، صدای بوق شنیده میشود و تا زمانی که مجددا نور به فتوسل بتابد بوق قطع میشود.
قطع کردن یا فعال کردن دزدگیر چجوری است
درود بر شما
با تغيير نور محيط، در اثر قطع شدن نور دزدگير فعال ميشود.
ببخشید اگە بخوام کیلید رمزی رو بە این دزگیر وصل کنم باید خروجی وورودی رابا هم وصل کنم ولی روی فیبر وردی چه اسمی داره و خروجی چه اسمی
درود بر شما
خروجى رله در كيت كليد رمزى را به ورودى ولتاژ كيت كليد نورى متصل كنيد. اگر دقيق تر بفرماييد ميخواهيد چه كار كنيد، با جزئيات ميتوانيم پاسخ دهيم.
شاد و پيروز باشيد.
سلام.خسته نباشید..... خیلی عالی عالی...... متشکر از شما برای تهیه واموزش محصولات تان. نقشه های واضح وراهنمایی های خوب شما. اگر امکان داردکیت مدارشارژرباطری خودرو اموزش دهید. برای خرید. منتظر ایمیلتان هستم.مقنی
درود
از انرژی خوب شما ممنونم .
اطلاعات کامل کیت 59 ( شارژر باتری قلمی) در صفحه محصول شماره 0059 کامل توضیح داده شده است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با داخلی 17 تماس بگیرید.
سپاسگزارم
سلام میشه یک رله بهش وصل کرد که بشه باش برق 220 را قطع و وصل کرد؟ ممنون
با سلام
به این مدار نمیتوانید رله متصل کنید. ولی میتوانید ازکیت کلید نوری برای این منظور استفاده کنید.
کی موجود میشه من هرچه سریع تر میخوام
لطفا زمان دقیق بدین
با سلام
کاربر گرامی عملیات تامین کالا در دست اقدام است و زمان دقیقی مشخص نیست.
ابتدا قطعات موجود در بسته بندی را لیست زیر تطابق دهید. مقاومت ها را با رنگ های روی بدنه شناسایی کنید . دیگر قطعات بایستی کد مربوطه را از روی بدنه آن ها بخوانید.
چهار عدد مقاومت موجود را با توجه به فهرست قطعات و رنگ بندی روی بدنهشان شناسایی و در محلهای R1 تا R4 نصب کنید. دقت کنید که روی بدنه مقاومت ها 4 نوار رنگی وجود دارد با نوار چهارم که طلایی یا نقره ای است کاری نداشته باشید. سه نوار رنگی دیگر مشخص کننده مقدار ظرفیت مقاومت هستند. با توجه به این روش کدبندی مقاومت ها را پیدا کنید و در محل های مربوطه به صورت خوابیده قرار دهید و پایه هایش را لحیم کنید.
خازنهای سرامیک داخل کیت را شناسایی کرده و در محل مربوطه نصب نمایید. مقدار ظرفیت خازن سرامیک روی بدنه آن نوشته شده است. همچنین خازن سرامیک قطب ندارد.
ترانزیستورهای موجود در کیت دزدگیر نوری را با توجه به شکل راهنمای روی فیبر در محلهای T1 و T2 و T3 نصب و لحیم کنید. به طوری که سطح صاف و سطح نیمدایره آن با تصویر روی فیبر یکسان باشد. حروف نوشته شده روی فیبر c e b نمایانگر پایه های کلکتور، بیس و امیتر ترانزیستور میباشند.
مقاومت نوری یا فتوسل فاقد قطب مثبت و منفی میباشد، آن را در محل P نصب کنید. بلندگو را در محل SP نصب کنید. در محل D یک عدد دیود 1N4001 متصل کنید. البته این دیود برای زمانی است که بخواهید با استفاده از رله خروجی کیت دزدگیر نوری را به مداری دیگر مانند یک ملودیکا یا آژیر قویتر متصل کنید. رله هم به محل REL روی برد نصب میشود، البته به صورت پیش فرض رله در بسته موجود نمیباشد و این برای زمانی است که بخواهید دو مدار را به همدیگر متصل کنید.
در نهایت با اتصال منبع تغذیه یا باتری به دو نقطه V با رعایت قطب مثبت و منفی مدار شما راه اندازی میشود.