محصول جدید
43 عدد موجود در انبار عدد موجود در انبار
340تومان
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن:
ال ای دی نوعی دیود است که تولید نور میکند. ال ای دی نوع اوال LED Oval شکل فیزیکی متفاوتی دارد. بیشتر کاربرد آن در ساخت تابلوهای روان میباشد. تنها علت این موضوع زاویه دید بیشتر این نوع ال ای دی میباشد. همچنین اوال Oval در انگلیسی به معنی بیضی میباشد.
با سلام
از توجه شما ممنونیم.
تشخیص مانع و سنسورهای مادون قرمز کاربرد بسیار فراوانی در زندگی روزمره دارند. از سنسور به کار رفته در دوربینهای ترافیکی گرفته تا سنسورهای ریموت کنترل تلویزیون، همگی نوعی سنسور فرستنده گیرنده مادون قرمز هستند. در علم رباتیک به عنوان تشخیص مسیر در ربات مسیریاب، بسیار پرکاربرد میباشد. نوعی از این ماژول دارای ۴ سنسور فرستنده و گیرنده موجود است. بسیار پرکاربرد و استفاده از آن لذت بخش میباشد. در ادامه این آموزش با مرجع تخصصی آردوینو به زبان فارسی، دیجی اسپارک همراه باشید.
پیش از این آموزش کار با سنسور تاچ TTP223 در شیوه ساخت مدار کلید جادویی با آردوینو را منتشر کردیم. ماژول سنسور تاچ خازنی Touch Sensor با تراشه TTP223 در این آموزش با لمس تاچ سنسور رله تحریک شده و سنسور عمل خواهد کرد. پس از پست قبلی در این آموزش با استفاده از تراشه TTP224 و ماژول تاچ پد کاراکتری به چهار ال ای دی فرمان میدهیم. لازم به ذکر است که در ادامه مجموعه آموزش راه اندازی استپر موتور با مرجع تخصصی آردوینو به زبان فارسی، دیجی اسپارک همراه باشید.
در پروژه اینترنت اشیاء IOT اطلاعات بر بستر اینترنت جابجا میشوند. در فاز صنعتی امنیت اطلاعاتی بسیار اهمیت پیدا میکنند. همچنین اطلاعات یا دیتا به صورت مستقیم و کد گذاری شده، به سرور ارسال میشود و سپس از سرور بر روی دیوایسهای مختلف ارسال میشود. برای درک بهتر این شیوه عملکرد، اولین پروژه عملی اینترنت اشیاء IOT بر پایه ESP8266 را در این پست شروع میکنم. در این سری از آموزشها فقط با برد Wemos Mini D11 بر پایه ESP8266 پروژهها را مطرح و عملی میکنیم. در....
دسترسی به تمام وسایل در منزل، محل کار و یا محیطهایی خاص که نیاز به کنترل دائم دارند این روزها از اهمیت و جذابیت خاصی برخوردار است. به عنوان مثال خاموش و روشن کردن چراغها از راه دور ، فرمان باز و بسته شدت دربها و بسیاری ایدههای دیگر که تنها از طریق اینترنت اشیا IOT قابل اجرا خواهد بود. دراجرای تمام پروژههای IOT ما نیاز به تعریف خروجی داریم. حال این خروجیها میتوانند رله ، ال ای دی ، بیزر و … باشند. به این صورت که با تعریف هر یک از پایههای GPIO رزبری پای Raspberry Pi به عنوان خروجی، دیتا و اطلاعات پروژه خود را ارسال و مشاهده میکنیم. نمایش دیتای خروجی نیز از طریق Debugger و محیط گرافیکی UI امکان پذیر میباشد. در این آموزش و آموزش بعدی به بررسی این دو خواهم پرداخت.